NaslovnicaVijestiSolskjaer nakon poraza od Watforda: Nismo zaslužili ništa

Solskjaer nakon poraza od Watforda: Nismo zaslužili ništa

Manchester United poražen je protiv posljednjeplasiranog tima u Premier ligi Watforda (2:0), a Solskjaer nakon poraza nije mogao da bude nimalo zadovoljan.

Solskjaer nakon poraza

Poslednjeplasirani tim na tabeli savladao je ‘crvene vragove’ na svom terenu sa 2:0.

Mogla je ova utakmica da ode u potpuno drugom smjeru da je Jesse Lingard iskoristio veliku šansu, kada je u 35. minutu izašao jedan na jedan sa protivničkim golmanom, ali ga je neuspješno pokušao lobovati.

U 50. minutu Watford je poveo pogotkom Ismaila Sarra nakon katastrofalne reakcije Davida De Gee kojem je lopta ‘iscurila’ iz ruku, da bi četiri minuta kasnije Troy Deeney iskoristio penal koji je skrivio Aaron Wan-Bissaka.

“Počeli smo loše. Obje ekipe su bile vrlo loše u prvom poluvremenu… A kada primite onakva dva gola kao što smo mi, iz njihova jedina dva šuta u okvir gola, onda je pred vama veliki izazov”, rekao je Solskjaer.

“Svaki bod u ovoj ligi mora da se zaradi, a mi sada nismo zaslužili ništa. Mogli bismo da raspravljamo cijeli dan. Moramo da reagujemo”.

Prvi gol Watford je postigao posle vrlo loše intervencije Davida de Gee, kojem je lopta prošla “kroz ruke”.

“Bila je to greška kakva se dešava u nogometu. David je u poslednje vreme bio dobar, ali takve stvari se događaju”.

United je pretrpio peti poraz u Premier ligi i nalazi se na osmom mjestu na tablici sa 25 bodova.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!