NaslovnicaVijestiSolskjaer o igri Uniteda: Vjerujem u ovaj način rada, neću da mijenjam...

Solskjaer o igri Uniteda: Vjerujem u ovaj način rada, neću da mijenjam plan

Manchester United nastavlja sa lošim igrama ove sezone, a neočekivanim porazom od Burnleya na Old Traffordu znatno je umanjio šanse za plasman u Ligu prvaka.

U srijedu je Manchester United doživio još jedno razočaranje. Poraz od Burnleya 2:0 je bio još problematičniji jer su “Crveni vragovi” izgledali bezidejno na terenu i nisu mogli da stvore nikakvu ozbiljnu šansu protiv “Claretsa”. Ipak United ima i dalje povjerenja u Olea Gunnara Solskjaera koji je u klub došao prije nešto više od godinu dana kao privremeno rješenje umjesto Josea Mourinha.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


“Kada počneš sa nečim držiš se plana. Neću da mijenjam stvari poslije šest, devet ili deset mjeseci na poslu i da počnem da vjerujem u drugi način. Temelj je postavljen i postavljena je kultura. Grupa ima jezgro igrača koji vjeruju u ono što radimo i treba da nas vuku naprijed sa pojačanjima i igračima koji se vraćaju.”

“Kada praviš kuću, ne počinješ od krova. Imali smo pljuskove i bilo bi dobro da smo imali krov, ne krijemo to. Svi moji razgovori sa klubom su bili pozitivni”, rekao je Ole Gunnar Solskjaer koji kaže i da klub radi na dovođenju novih igrača.

“Imali smo jedan pravi prijelazni rok i pokušavamo nešto sada. Jurgen Klopp je dobio četiri godine da gradi tim i sada im dobro ide. Nema brze popravke, osam ili deset igrača u prijelaznom roku. Biće kritika, ali moraš da ih prihvatiš i da budeš mentalno jak. Ja jesam, klub jeste, stručni stožer je jak i ostajemo uz ono što vjerujemo”.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!