NaslovnicaVijestiSolskjaer dao jasan odgovor o planovima u prijelaznom roku!

Solskjaer dao jasan odgovor o planovima u prijelaznom roku!

Upitan o planovima u prijelaznom roku ove zime, Ole Gunnar Solskjaer dao je jasan odgovor, i time stavio do znanja sa kojim snagama će raspolagati do kraja sezone.

Trener nogometaša Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer rekao je danas da ne očekuje da će dovesti nove igrače u zimskom prijelaznom roku.

Solskjaer je preuzeo ekipu prošlog mjeseca i ostvario je šest uzastopnih pobjeda od dolaska na Old Trafford, što je najbolji start nekog trenera u istoriji Manchester Uniteda

On je zamijenio otpuštenog Josea Mourinha, a ugovor je potpisao do kraja sezone. Upitan da li očekuje da tokom januara stigne neki novi igrač, Norvežanin je odgovorio: “Ne”, prenio je Sky.

Za veznog igrača Scotta McTominaya zainteresiran je Celtic, koji želi da ga dovede na posudbu do kraja sezone, ali Solskjaer je rekao da želi da zadrži 22-godišnjeg igrača i da klub namjerava da mu ponudi novi ugovor.

Zbog ozljede lista, tri do četiri sedmice će odsustvovati Marouane Fellaini, a to bi moglo da utiče na odluku Uniteda da ne pusti McTominaya da ode.

“Scott naporno radi, on je mlad dečko u koga vjerujem. Radimo na njegovom ugovoru. Znate kako je to sa ozljedama, sa Fellainijem i ekipom koju imamo, nisam siguran da će uopšte biti nekih promjena u ekipi” naveo je Solskjaer.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja napušta klub nekoliko dana nakon titule!

0
Brazilski golman Ederson Moraes, ključni igrač Manchester Cityja, razmatra napuštanje kluba nakon četvrte uzastopne titule prvaka Engleske. Nakon što je došao u City 2017....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!