NaslovnicaVijestiSOLSKJAER ODLAZI: Allegri uskoro preuzima Manchester United i dovodi dvije zvijezde Juventusa!

SOLSKJAER ODLAZI: Allegri uskoro preuzima Manchester United i dovodi dvije zvijezde Juventusa!

Kako izvještavaju talijanski mediji, donedavni trener Juventusa Massimiliano Allegri je na korak od dogovora sa upravom Manchester Uniteda, gdje bi trebao zamijeniti Ole Gunnara Solskjaera.

Manchester United želi Allegrija

‘Crveni vragovi’ su ove sezone pod vodstvom Norvežanina upisali najgori start u posljednjih 30 godina u Premier ligi, a u nedjelju na Old Traffordu dočekuju trenutno prvoplasirani Liverpool.

Solskjaer bi tako u slučaju poraza mogao dobiti otkaz, a kako navodi Tuttosport, čelnici Manchester Uniteda već pregovaraju sa njegovom mogućom zamjenom. Navodno, riječ je o Massimilianu Allegriju, koji bi na dolazak na Old Trafford nagovorio i dvije zvijezde Juventusa, Marija Mandžukića i Emrea Cana.

33-godišnji Mandžo se sa prelaskom u Manchester United povezivao i u ljetnom prelaznom roku, kada su ga ‘Crveni vragovi’ željeli dovesti kao zamjenu za Romelua Lukakua, ali je on ipak odlučio ostati u Torinu. Ipak, shvatio je kako nije u planovima novog trenera Maurizija Sarrija, te navodno ne bi imao ništa protiv odlaska u zimskom prelaznom roku. U sličnoj situaciji je i Emre Can, koji također nije igrao mnogo od početka sezone, a nije ni registrovan za Ligu prvaka.

Uprkos svemu ovome, legendarni bivši defanzivac Manchester Uniteda Rio Ferdinand smatra kako bi davanje otkaza Solskjaeru bio glup potez, unatoč lošim rezultatima ove sezone. On je u intervjuu za talkSPORT rekao: “Nema šanse kako su u klubu smatrali kako će sve biti super nakon dolaska Solskjaera, nisu valjda toliko naivni da misle kako je to situacija koja će se promijeniti preko noći. Zbog toga smatram da neće odmah biti promjena, bio bih jako iznenađen kada bih se jednog dana probudio i vidio kako je on dobio otkaz.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!