NaslovnicaVijestiSOLSKJAER OTKRIVA: Evo što je Ferguson rekao igračima pred najveću Europsku noć...

SOLSKJAER OTKRIVA: Evo što je Ferguson rekao igračima pred najveću Europsku noć na Old Traffordu!

Solskjaer otkriva! Evo što je Ferguson rekao igračima pred najveću Europsku noć na Old Traffordu! Ole Gunnar Solskjaer je rekao da se Manchester United sprema za najveću noć u Ligi prvaka u posljednjih pet godina protiv PSG-a.

Solskjaer otkriva

United se nije uspio kvalificirati u Ligu prvaka u dvije od pet sezone, jer se Sir Alex Ferguson povukao 2013. godine i oni nisu pobijedili utakmicu u nokaut fazi od pobjede protiv Olympiakosa sa 3-0 u osmini finala 2014. godine.

Nogometaši Bayern Municha su remizirali sa 1-1 na Old Traffordu u narednom krugu, ali Solskjaer smatra da je posljednji uzbudljiv susret Lige prvaka na Old Traffordu bio protiv Jose Mourinhovog Real Madrida, koji je tek jedva pobijedio Uniteda sa 2-1.

Fergusonova posljednja utakmica u Europi kao menadžera Manchester Uniteda, gdje je Nani dobio kontraverzni crveni karton nakon što je United vodio sa 1-0 u drugom poluvremenu.

Solskjaer je podsjetio da je njegov posljednji nastup u Ligi prvaka za United bio nezaboravan, jer su tada pobijedili Romu sa 7-1, 2007. godine u četvrtfinalu.

Solskjaer je asisteirao za Wayne Rooneya u gostima u prvoj utakmici na stadionu Olimpico, gol kojeg je zasjenila talijanska policija koja je krenula na navijače Uniteda.

Unatoč porazu u tom susretu u gostima, Ferguson je rekao igračima Uniteda da će u drugoj utakmici na Old Traffordu poraziti Romu, što je tada nazvao svojom navećom Europskom noći na Old Traffordu.

“Da, to je bila najveća noć,” potvrdio je Solskjaer. “Kada pogledam unatrag, osvrnem se na jednu od posljednjih nekoliko uzbudljivih nokaut utakmica. Izgubili smo od Reala, Nani je dobio crveni karton, imali smo Bayern prije nekoliko godina (2014.), tako da se veselimo ovom susretu.”

“I navijači i igrači su se radovali tijekom tih noći, jer su bile posebne. Moj posljednji susret je bio protiv Rome, gdje smo pobijedili sa 7-1. Tipična Old Trafford noć!”

“Izgubili smo 2-1 u gostima i menadžer je bio sretan. Rekao je, ‘Bit će sve uredu, pobijedit ćemo kod kuće’. On je zaista bio siguran u naše sposobnosti.”

“Zato samo želim da moji igrači budu sigurni u sebe i da u ovu utakmicu uđu sa velikim samopouzdanjem.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!