NaslovnicaVijestiSolskjaer otvoreno: Barca nam je pokazala jednu stvar

Solskjaer otvoreno: Barca nam je pokazala jednu stvar

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer otvoreno je priznao kako im je Barca jasno pokazala gdje se nalaze u ovom trenutku, te šta trebaju da poprave.

Solskjaer otvoreno

“Crveni vragovi” su u utorak ispali iz Lige prvaka porazom u četvrtfinalnom dvomeču od Barcelone i do kraja ih očekuje borba u Premier ligi za jednu od pozicija koja će im donijeti europsku elitu i naredne sezone.

“Niko nije zadovoljan kada gubi utakmice, ali ne mislim da bi samopouzdanje trebalo da ti opadne samo zato što te je eliminisala Barcelona. To je bila provjera gdje se ovog trenutka nalazimo. Igrali smo svoju igru u te dvije utakmice, posebno u prvom susretu, i sada znamo da nismo previše daleko, ali da nam ipak malo nedostaje da budemo kvalitetni”, poručio je Solskjaer.

United u nedelju od 14.30h gostuje Evertonu na Goodison Parku u 35. kolu Premier lige.

“Biće teško protiv Evertona, ali mi moramo da budemo koncentrisani i da se branimo kao tim, da napadamo kao tim da pronađemo svoj tempo i tako ćemo doći do dobrog rezultata. Moj posao je da igrače pripremim mentalno za utakmicu u nedjelju. Igraćemo protiv Evertona, Cityja i Chelseaja i moram da pronađem dovoljno energije da budemo na istom nivou tokom sve tri utakmice”, zaključio je Norvežanin.

Ekipa sa Old Trafforda se poslije 34 kola nalazi na šestoj poziciji sa 64 boda, dva manje od četvrtoplasiranog Arsenala.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!