NaslovnicaVijestiSOLSKJAER POJAČAVA VEZNI RED U SLUČAJU ODLASKA POGBE I MATIĆA: Manchester United...

SOLSKJAER POJAČAVA VEZNI RED U SLUČAJU ODLASKA POGBE I MATIĆA: Manchester United poslao ponudu od 80 milijuna eura za zvijezdu iz Serije A!

Manchester United navodno šalje ponudu od 80 milijuna eura kako bi pokušao dovesti Sergeja Milinkovića-Savića iz Lazija, iako se tvrdi da još uvijek nisu dobili njegovu procjenu.

SOLSKJAER POJAČAVA

Crveni đavoli dolaze sa jedne ogorčeno razočaravajuće sezone u kojoj nisu uspjeli osigurati kvalifikacije za Ligu prvaka i ostali su praznih ruku.

Zauzvrat će Ole Gunnar Solskjaer očajnički željeti da se klub vrati u nadolazećoj sezoni, a već je doveo Daniel Jamesa i Aaron Wan-Bissaku kao nova pojačanja njegove momčadi.

Međutim, čini se da norveški taktičar želi još pojačanja, ali ovaj igrač koji bi stigao iz Lazija bi vjerojatno ispunio prazninu u veznom redu.

Kako je zabilježio The Sun, špekulacije su preplavile budućnost Paula Pogbe na Old Traffordu, dok Metro napominje da postoje i dvojbe oko Nemanje Matića zbog povezivanja sa Interom.

Nakon što je Ander Herrera već otišao nakon što mu je ugovor istekao, posljednje što Solskjaer treba vidjeti jeste kako njegov vezni red biva još slabiji, pa bi on mogao dati prioritet zadržavanju svojih zvijezda i traži pojačanje za njih umjesto da ih mijenja.

Široki Brijeg – Kairat Almaty: Najava prvog pretkola Europske lige!

Vrijeme će pokazati da li će to biti slučaj, ali prema Goalu, Manchester United je već poslao ponudu od 80 milijuna eura za Milinković-Savića, iako je još uvijek problematično, jer je navedeno da bi Lazio mogao tražiti 100 milijuna.

U tom izvješću se posebno napominje da postoje strahovi oko Pogbe i Matića, a to bi objasnilo zašto United šalje ponudu za srpskog internacionalca.

Dok 24-godišnjak ima sve atribute potrebne za procvat u Premier ligi, a to je njegova tjelesnost, agilnost, obrambene kvalitete, kao i njegova kreativnost i oko za gol. On sada dolazi nakon jedne možemo reći slabije sezone i zbog toga je 100 milijuna eura možda prevelika cijena.

Milinković-Savić je prošle sezone uspio ostvariti samo sedam golova i tri asistencije u 41 nastupu, tako da ako će Manchester United platiti takvu vrstu novca, sigurno će htjeti da dovedu igrača koji je dosljedno pokazivao sposobnost na najvišoj razini.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!