NaslovnicaVijestiSolskjaer poslao osobnog skauta: Zvijezda iz Italije već počela učiti engleski jezik...

Solskjaer poslao osobnog skauta: Zvijezda iz Italije već počela učiti engleski jezik – transfer u United završena stvar?

Prema pisanju Daily Maila, menadžer Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer je navodno poslao svog osobnog skauta, Simona Wellsa, da baci pogled na igrača Fiorentine Federica Chiesu.

Solskjaer poslao

Mail tvrdi da je Wells prisustvovao Fiorentininom remiju od 1-1 protiv Milana prošlog vikenda. Wells je navodno Solskjaerov osobni skaut, a svi podaci i izvještaji idu direktno Solskjaeru.

Chiesa je bio impresivan otkako se pridružio Fiorentini. 22-godišnjak se pocjenjuje na 60 milijuna funti, dok je već odigrao 17 utakmica za Italiju.

Mail također dodaje da je Chiesa pod ugovorom do 2022. godine, iako Fiorentina želi produljiti taj ugovor još dvije godine.

Chiesa je prvenstveno korišten kao napadač Fiorentine ove sezone, no prirodni položaj mu je krilo, međutim, u novoj ulozi je procvjetao.

Chiesa je postigao sedam golova i pet asistencija u 25 nastupa u svim natjecanjima ove sezone.

22-godišnjak je sin bivšeg internacionalca Italije Enrica Chiese. Mail tvrdi da je Federico već naučio engleski jezi, a to bi u kombinaciji sa svestranošću ovog igrača moglo učiniti prioritetom za United.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!