NaslovnicaVijestiSOLSKJAER POSLAO PORUKU UPRAVI: Evo koga želi kao zamjenu za Paula Pogbu!

SOLSKJAER POSLAO PORUKU UPRAVI: Evo koga želi kao zamjenu za Paula Pogbu!

Kako danas pišu španjolski mediji, trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer poručio je upravi kluba kako želi zvijezdu Barcelone Ivana Rakitića kao zamjenu za Paula Pogbu.

Solskjaer želi Rakitića

Pogba je nedavno jasno dao do znanja kako želi napustiti Old Trafford ovog ljeta, a interes za njega pokazuju Real Madrid i Juventus. S druge strane, Barcelona će se morati riješiti nekoliko zvijezda ukoliko zaista želi dovesti Antoinea Griezmanna i Neymara, sa kojima se neprestano povezuje u posljednjih nekoliko tjedana.

Katalonske novine Sport izvještavaju kako je Solskjaer zabrinut zbog mogućeg odlaska Pogbe, te je već odlučio kako će mu prvi izbor u slučaju njegovog odlaska biti Ivan Rakitić. U izvješću također piše kako su predstavnici Manchester Uniteda već razgovarali sa čelnicima Barce oko mogućeg transfera hrvatskog reprezentativca, kao i defanzivca Samuela Umtitija, čija budućnost je također pod znakom pitanja.

Navodno, španjolski prvak je spreman prodati Rakitića, ali zahtijeva najmanje 50 miliona eura za 31-godišnjaka, te nije poznato da li će ‘Crveni vragovi’ pristati na tu cifru. Engleski velikan je u međuvremenu potvrdio dolazak defanzivca Crystal Palacea Aarona Wan-Bissake, koji je stigao u klub za 55 miliona eura i potpisao petogodišnji ugovor.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!