NaslovnicaVijestiDa li će ostati na kraju sezone? Solskjaer poslao poruku upravi Uniteda!

Da li će ostati na kraju sezone? Solskjaer poslao poruku upravi Uniteda!

Norveški trener je sjeo na klupu kluba sa Old Trafforda kao privremeno rješenje do kraja sezone, naslijedivši Josea Mourinha, a upitan o ostanku, Solskjaer je poslao jasnu poruku upravi Uniteda.

Trener nogometaša Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer priznao je, nakon sjajnog starta na klupi tog kluba, da ne želi da napusti Old Trafford na kraju sezone.

Solskjaer je na klupu Uniteda stigao kao rešenje do kraja sezone nakon odlaska Josea Mourinha i počeo je odlično.

”Sretni smo zbog četiri pobjede u četiri utakmice i vjerujem da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i rezultatima. Ne želim biti trener Uniteda samo do maja”, izjavio je Solskjaer.

Poslije Matta Busbya 1946. godine, Solskjaer je drugi trener Manchester Uniteda koji je na startu mandata zabilježio četiri pobjede u četiri meča.

”O rekordima ne razmišljam. Ukoliko pobijedite četiri utakmice zaredom, možete pobijediti još četiri. To je izazov”, rekao je Solskjaer.

Posljednjih dana kruže glasine kako bi na klupu Uniteda sljedeće sezone mogao sjesti Marco Rose (42), trener RB Salzburga. Njemački stručnjak je prošle sezone sa Salzburgom stigao do polufinala Lige Europe, a ove sezone u kvalifikacijama za Ligu prvaka je zaustavljen na posljednjoj prepreci od strane Crvene Zvezde.

United je trenutno šesti na tabeli Premier lige sa 38 bodova, a u narednom kolu gostuje Tottenhamu.

Najnovije vijesti

Tko će naslijediti Xavija u Barceloni? Ovo su četiri glavna kandidata!

0
Unatoč tome što je u jednom trenutku izgledalo da Barcelona neće trebati novog trenera, Xavi će ipak postati bivši na toj poziciji, prisiljavajući predsjednika...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!