NaslovnicaVijestiSOLSKJAER POSLAO SKAUTE: United sprema ponudu za jednog od najvećih nizozemskih talenata!

SOLSKJAER POSLAO SKAUTE: United sprema ponudu za jednog od najvećih nizozemskih talenata!

Prema pisanju engleskih medija, trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer želi dobiti konačan stav i mišljenje o zvijezdi PSV-a Stevenu Berwijnu, prije nego što čelnici kluba pošalju ponudu od 30 miliona eura ovog mjeseca. ‘Crveni vragovi’ se već nekoliko prelaznih rokova povezuju sa dovođenjem novog krilnog igrača, nakon što je prethodno Jose Mourinho bezuspješno pokušao natjerati upravu da mu dovedu Ivana Perišića.

Manchester United želi Bergwijna

Solskjaer je također mišljenja kako mu je potreban još netko u vrhu napada, a novine The Sun izvještavaju kako je kao glavna meta izabran upravo Bergwijn. U izvješću piše da je Solskjaer poslao skaute u Nizozemsku da ga prate, kako bi dobili više informacija o igraču prije nego što klub i službeno pošalje ponudu na adresu PSV-a.

Iako je norveški stručnjak stigao na Old Trafford kao privremena opcija, do kraja sezone, čelnici se navodno svakodnevno konsultuju s njim u vezi transfera. Za razliku od Mourinha, on smatra da Marcus Rashford i Anthony Martial moraju igrati u samom vrhu napada, jer su prirodni napadači, ali ih mora koristiti i na krilima zbog nedostatka igrača na tim pozicijama.

Bergwijn je igrač koji ispunjava sve uvjete, s obzirom da može igrati na obje strane, a već je bio na radaru kluba i prije dolaska Solskjaera. Ipak, 45-godišnjak još uvijek nije u potpunosti siguran, te želi čuti mišljenje o njegovoj igri u predstojeće dvije utakmice protiv Emmena i Groningena prije nego što da zeleno svjetlo za njegov dolazak.

21-godišnjak igra u sjajnoj formi ove sezone u dresu PSV-a, koji je trenutno prvi u prvenstvu, a postigao je devet golova i podijelio sedam asistencija na 16 nastupa. Ranije ovog mjeseca se pisalo kako za njega interes pokazuje i Liverpool, te nema sumnje kako će ga PSV pokušati zadržati barem do kraja sezone, s obzirom da im je jedan od ključnih igrača tima.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!