NaslovnicaVijestiSolskjaer pronašao rješenje u napadu: Dovodi napadača iz Serije A za 35...

Solskjaer pronašao rješenje u napadu: Dovodi napadača iz Serije A za 35 milijuna eura!

Manchester United je navodno stupio u kontakt s AC Milanom zbog potencijalnog transfera za Krzysztofa Piateka.

Solskjaer pronašao rješenje

Poljski internacionalac nema najbolju sezonu na San Siru, unatoč tome što je prošle sezone izbio na scenu kao jedan od najsmrtonosnijih finišera u Europi.

U Man Utd-u sigurno ima mjesta za još jednog napadača nakon ozljede Marcusa Rashforda, a The Athletic tvrdi da su Crveni đavoli u posljednje vrijeme u kontaktu i traže od Milana da ih stalno informira o Piatekovoj potencijalnoj dostupnosti.

David Ornstein iz lista Athletic tvrdi da će Milan ili omogućiti odlazak Piateka na posudbu ili na trajni ugovor vrijedan oko 35 milijuna eura, mada bi svaka posudba vjerojatno uključivala i obvezu kupnje.

Ostaje da se vidi hoće li se Piatek uspjeti vratiti u formu nakon što je briljirao prošle sezone, što je možda bilo jednokratno, a ne znak njegove prave kvalitete.

Ipak, United si ne može priuštiti da bude previše izbirljiv trenutno i mogao bi dati šansu za oživljavanje karijere 24-godišnjaka.

Navijači Manchester Uniteda zasigurno će se samo nadati da će njihov klub dovesti novo pojačanje ovog siječnja, a 35 milijuna eura za Piateka ne bi trebalo biti preskupo za klub poput Uniteda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!