NaslovnicaVijestiSOLSKJAER U PREGOVORIMA SA JUVENTUSOM: Dovodi dva igrača svjetske klase za 90...

SOLSKJAER U PREGOVORIMA SA JUVENTUSOM: Dovodi dva igrača svjetske klase za 90 milijuna funti!

Manchester United je, kako se izvješćuje, u pregovorima o dvostrukom transferu za dvije Juventusove zvijezde Paulo Dybalu i Blaisea Matuidija za ukupno 90 milijuna funti.

SOLSKJAER U PREGOVORIMA

Crveni đavoli su već dugo povezani sa Dybalom, koji bi mogao biti idealna nadogradnja Alexis Sanchezu i koji je također povezan sa Bayernom iz Munchena ovog ljeta.

Međutim, najnovije vijesti o budućnosti Argentinca sugeriraju da bi mogao krenuti na Old Trafford nakon što su pregovori o transferu započeti, a navodno će ih koštati oko 70 milijuna funti.

OGROMNI DOBITNI LISTIĆI! PRATITE SVIJETKLADJENJA FORUM I INSTAGRAM ZA JOŠ OVAKVIH LISTIĆA

To bi bez sumnje bio uzbudljiv transfer Manchester Uniteda , jer im je potrebna ta kvaliteta u napadu i čini se da ne bi nužno ovisili o tome da li će Pogba preći u Juventus ili ne.

Najava HNL 2019/2020

Još jedno veliko ime je povezano sa Unitedom iz Juventusa, a to je Matuidi, iskusan vezni igrač, iskusan igrač sredine terena koji izgleda kao da bi mogao biti idealan za Premier ligu.

Izvještaji tvrde da je Manchester United obnovio razgovore o Matuidiju za oko 20 milijuna funti – što je zaista dobro ako uspiju to ostvariti.

Oba igrača su odigrala značajnu ulogu u Juventusovom uspjehu posljednjih godina i mogli bi pomoći Ole Gunnar Solskjaeru da povede ovog Uniteda na vrh.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!