NaslovnicaVijestiSOLSKJAER ZAVRŠAVA LJETO U STILU: Machester United do kraja prijelaznog roka dovodi...

SOLSKJAER ZAVRŠAVA LJETO U STILU: Machester United do kraja prijelaznog roka dovodi trio za 166 milijuna eura!

Manchester United se trenutno povezuje sa brojnim vrhunskim igračima, a najjača povezivanja su sa sljedeća tri igrača u nastavku.

U ovo doba godine glasine o transferima uvijek dolaze brzo i većinom su to samo glasine, ali čini se da je nekolicina pouzdanih izvora sugerirala da bi se neki transferi mogli uskoro dovršiti na Old Traffordu.

Harry Maguire (Leicester City)

Izgleda da će saga o transferu Harryja Maguirea napokon doći kraju, a The Sun tvrdi da je za danas zakazan medicinski pregled za internacionalca Engleske na Old Traffordu.

26-godišnjak izgleda upravo ono što Unitedu treba za pojačanje u obrani nakon što su primili 54 gola prošle sezone.

Sean Longstaff (Newcastle)

Možda malo skup, ali veznjak Newcastlea Sean Longstaff izgleda kao veliki talenat i navodno bi mogao biti sljedeći Michael Carrick za United.

U izvješću se tvrdi da će koštati Uniteda gotovo 50 milijuna funti, tako da će se navijači nadat da će uskoro čuti nešto službeno.

21-godišnjak izgleda nužan dodatak u tom problematičnom veznom redu Uniteda, koji je ovog ljeta izgubio Ander Herreru, a u posljednje vrijeme Nemanja Matić i Fred i ne igraju baš najbolje.

Everton Soares (Gremio)

Naposljetku, United se također snažno povezuje sa mladim brazilskim krilnim igračem Evertonom Soaresom koji bi ih ovog ljeta mogao koštati 36 milijuna funti.

23-godišnjak je ovog ljeta privukao pozornost na Copa Americi, igrajući ključnu ulogu u Brazilu koji je osvojio turnir i ne bi trebao biti preskup u Gremiju.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!