NaslovnicaVijestiSon Heung-Min trpio rasističko zlostavljanje u Njemačkoj, pa im se "osvetio" 2018.

Son Heung-Min trpio rasističko zlostavljanje u Njemačkoj, pa im se “osvetio” 2018.

Son je napustio svoju domovinu Južnu Koreju kako bi se preselio u Europu 2008., pridruživši se omladinskoj akademiji Hamburga na projektu međunarodne razmjene.

Ali impresionirao je njemački klub koji ga je sljedeće godine potpisao. Proveo je četiri godine u Hamburgu prije nego što je prešao u Bayer Leverkusen.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prisjećajući se svog boravka u Njemačkoj, 29-godišnjak je otkrio da se borio s rasizmom u Bundesligi.

“Suočio sam se s mnogo rasističkih uvreda. I dok sam prolazio kroz tako stvarno teško razdoblje, imao sam na umu da bih se trebao osvetiti jednog dana.”

Son se uspio ‘osvetiti’ nakon slavne pobjede Južne Koreje nad Njemačkom na Svjetskom prvenstvu 2018. Zabio je za 2-0 u pobjedi svoje momčadi nad Njemačkom.

“Kad vidim ljude kako plaču, ja gotovo uvijek imam želju da ih utješim i zagrlim. Ali gledajući Nijemce kako plaču, osjećao sam se odlično jer sam se uspio osvetiti radeći nešto što volim”, dodao je Son.

Son je boravio dvije godine u Leverkusenu prije nego što ga je Tottenham pozvao i kupio ga za 22 milijuna funti 2015. Nažalost, napadač svjetske klase također se suočio s rasizmom u Engleskoj.

Ali čini se da mučno zlostavljanje nije imalo utjecaja na Sona, koji je prošle sezone imao najbolji rezultat u svojoj karijeri.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!