NaslovnicaVijestiSon se vratio iz Koreje, mora u karantin zbog koronavirusa!

Son se vratio iz Koreje, mora u karantin zbog koronavirusa!

Vezni igrač Tottenhama Son Heung-min moraće u dvonedjeljni karantin po povratku iz Južne Koreje, zbog širenja zaraze koronavirusom u njegovoj domovini!

Nogometaš Tottenhama Son Heung-min otići će u karantin po povratku u Englesku iz Seula, iz predostrožnosti zbog širenja koronavirusa.

Son je prošle nedjelje u Seulu podvrgnut operaciji ruke i uskoro se vraća u Englesku, rekao je danas trener Tottenhama Jose Mourinho.

“Moraće da poštuje bezbednosni protokol” objasnio je portugalski stručnjak.

Južnokorejske vlasti sopštile su da je u zemlji zabilježeno 2.337 slučajeva koronavirusa i da se virus brzo širi. Od posljedica virusa umrlo je 16 osoba.

Mourinho je rekao da se nada da će se Son vratiti “za nekoliko utakmica” do kraja sezone.

Isto je rekao i za napadača Harryja Kanea, koji se od ozljede tetive oporavlja brže nego što je očekivano. Prognoziralo se da će propustiti ostatak sezone, a možda i Europsko prvenstvo.

“To mi daje nadu da će, umjesto jednu ili dvije utakmice, on možda biti spreman da odigra tri, četiri ili pet. Malo spekulišem, ali dobre su prognoze. On radi sve što može u ovom trenutku, ali uvijek u dobrom raspoloženju. Sve ide dobro.” naveo je Mourinho.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!