NaslovnicaVijestiSPALLETTI POSLAO PORUKU PERIŠIĆU: Ako nećeš da igraš u Interu, ideš van!

SPALLETTI POSLAO PORUKU PERIŠIĆU: Ako nećeš da igraš u Interu, ideš van!

Spalletti poslao poruku Perišiću! Interova krilni igrač Ivan Perišić povezan je sa preseljenjem u Arsenal i može se reći da njegov trenutni menadžer Luciano Spalleti nije impresioniran situacijom.

SPALLETTI POSLAO PORUKU

Kako navodi Sky Sports, hrvatski internacionalac je navodno podnio zahtjev za transfer zbog špekulacija koje ukazuju na to da bi ovaj mjesec mogao krenuti u Arsenal.

Međutim, između ova dva kluba još uvijek nije bilo nikakvih dogovora, koji bi omogućili da se transfer završi, a izvješće tvrdi da Arsenal preferira posudbu umjesto kupovine, dok Nerazzurri žele stalni posao.

Vrijeme će pokazati hoće li ova dva kluba postići kompromis i dogovor prije isteka roka za transfere u siječnju, jer bi to odgovaralo svim zainteresiranim stranama. Perišić bi najviše volio da ode u Premier ligu, nego da ostane na San Siru što je vrlo jasno rekao u svojoj izjavi.

Spalletti nije bio raspoložen za šutnju u intervjuu nakon što je poražen od Torina u nedelju navečer, kao što se vidi u njegovim komentarima ispod.

“To je vrlo jednostavno. Igrači mogu reći što žele, ali oni su zaposlenici, potpisali su ugovore i kako bi otišli, potreban im je netko tko je voljan platiti za njih,” rekao je Spalletti za Sky Sports Italia.

“Ne možete otići besplatno i uz vašu plaću koju plaća netko drugi. Ako, kao što Marotta kaže, on ne želi igrati, onda će očito biti izostavljen iz ekipe. To nije problem za mene. Netko tko ne može doprinijeti timu mora ostati van njega.”

To je pokazalo stajalište Intera da će odbiti bilo kakve ponude za posudbu sa opcijom kupnje, dok će dozvoliti Perišiću da ode samo ako dođe ponuda koja će ga odvesti na trajnu osnovu.

Međutim, ti komentari nedvojbeno ponavljaju da je Perišićevo najbolje rješenje da krene dalje, jer bi mogao uzrokovati probleme u svlačionici, što bi Spalletti, sigurni smo, ne bi volio da se dogodi, tako da će vjerojatno gledati da ga proda.

29-godišnjak je također bio razočaravajući na terenu do sada ove sezone, pridonoseći samo tri gola i pet asistencija u 25 nastupa.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!