NaslovnicaVijestiSPALLETTI SAVJETOVAO BARCELONU: Platite 120 milijuna eura i vodite ga!

SPALLETTI SAVJETOVAO BARCELONU: Platite 120 milijuna eura i vodite ga!

Spalletti savjetovao Barcelonu. Barcelona je savjetovana od strane Luciano Spallettija da plati Interu 120 milijuna eura ako žele potpisati talentiranog obrambenog igrača Milana Skriniara.

Spalletti savjetovao Barcelonu

Prema riječima Don Balona, 23-godišnjak je glavni cilj španjolskih divova i čini se da kao da su saznali cijenu koju će morati platiti da bi potpisali braniča ako je vjerovati Spallettijevim riječima.

Prema pisanju Football Italia, Interov menadžer Spalletti je nakon remija sa Barcelonom u utorak rekao da je Skriniar vrijedan 100 milijuna eura i ako ga Barcelona želi morat će ponuditi 120 milijuna i rekao bi da je 20 milijuna bakšiš.

Skriniar je utorak navečer bio apsolutno brilijantan za talijanske divove, a njegov nastup protiv Barce je definitivno zapao za oko nekolicini navijača kluba.

Slovački internacionalac je jako dobro držao Luis Suareza, Philippe Coutinha i Ousmane Dembelea, a nevjerojatna završnica Malcoma je konačno probila obranu Intera.

Skriniar je jedan od najboljih mladih braniča na planeti, a platiti ga 120 milijuna eura bi mogla biti pametna investicija jer bi ga Barcelona dobila na dugoročne staze.

Sa Gerardom Piqueom u dobi od 31 godine, Barcelona će morati razmisliti o zamjenu španjolca u bliskoj budućnosti.

Skriniar bi mogao biti čovjek kojeg gledaju kao zamjenu za bivšu zvijezdu Manchester Uniteda na Nou Campu.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!