NaslovnicaVijestiŠpanci troše kao nikada do sada! Koliko su novca do sada potrošili...

Španci troše kao nikada do sada! Koliko su novca do sada potrošili klubovi iz La lige?

Engleska Premier liga, u kojoj klubovi obično troše najviše novca,ove sezone se ne može nositi protiv La Lige. Španjolski klubovi intenzivno izrađuju transfer planove, već je oboren transfer rekord koji je premašio milijardu eura!

La Liga

Ljetni transfer market otvoren je tek dva tjedna, ali rekord je već postavljen u Španjolskoj. La Liga izričito vodi kada je u pitanju trošenje novca na nove igrače. Klubovi nikada nisu toliko trošili u povijesti takmičenja, a ne treba zaboraviti činjenicu da je transfer rok traje još sedam tjedana!

Već je potrošeno milijardu eura nakon što je jučer izvršeno pet transfera!

Najskuplji igrači ovog ljeta bili su Joao Felix (126 milijuna eura), Antoine Griezmann (120 milijuna), Eden Hazard (100 milijuna), Frenkie de Jong (75 milijuna), Luka Jović (60 milijuna) i Eder Militao (50 milijuna).

Real Madrid je potrošio najviše 303 milijuna eura, Barcelona je potrošila 221 milijun eura, a Atletico 206,5 milijuna eura. Sevilla je potrošila 99,5 milijuna, a Valenciju63 milijuna. Potrošnja će svakako porasti u nadolazećim tjednima kada se očekuje još mnoštvo transfera.

Najviše novih igrača u svoj klub doveli su Leganes, Sevilla i  Eibar, svaki od njih po osam novih igrača. Atlhletic iz Bilbao je trgovao kao i obično, vrlo malo, te su doveli samo jednog igrača.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!