NaslovnicaVijestiŠpanjolci otkrili što je navijač s albanskom zastavom radio na terenu i...

Španjolci otkrili što je navijač s albanskom zastavom radio na terenu i zašto je prekinuo utakmicu

Navijač sa zastavom Albanije, koji je u prvom produžetku nakratko prekinuo polufinalni susret Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja, uletio je Karimu Benzemi u zagrljaj i to je razlog zašto je ušao na teren, prenose španjolski mediji .

Nakon što je Rodrygo postigao dva brza pogotka za Real i poništio prednost Cityja iz sinoćnje utakmice, ali i ukupno dvije utakmice, navijač sa stadiona Santiago Bernabeu u prvoj minuti prvog produžetka s albanskom zastavom ušao je u teren i nakratko zaustavio utakmicu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UEFA je odmah cenzurirala ovaj trenutak i nije prikazala situaciju na TV-u, a navijač koji je u rukama nosio albansku zastavu nosio je na leđima jaknu s Benzeminim prezimenom i utrčao u zagrljaj ovom francuskom napadaču.

Na kraju je utakmica prekinuta na manje od jedne minute zbog brze reakcije zaštitara koji su odmah utrčali u teren i uhvatili navijača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!