NaslovnicaVijestiŠpanjolci odlučno reagirali: Rasisti koji su vrijeđali Viniciusa sada plaćaju cijenu

Španjolci odlučno reagirali: Rasisti koji su vrijeđali Viniciusa sada plaćaju cijenu

Sedmero ljudi, navijača Atletico Madrida i Valencije, koji su na utakmici španjolske La Lige objesili lutku s likom brazilskog nogometaša Viniciusa Juniora i kasnije ga rasistički vrijeđali, španjolske su vlasti novčano kaznile i zabranile ulazak na stadion.

Prema lokalnim izvještajima, četiri i pol mjeseca nakon vješanja lutke u dresu brazilskog igrača, četvorica muškaraca su kažnjena sa po 60.000 eura i izrečena im je dvogodišnja zabrana ulaska na stadion.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Preostala trojica navijača, koji su na utakmici protiv Valencije rasistički vrijeđali Viniciusa, kažnjeni su sa po 5 tisuća eura i zabranom ulaska na stadion godinu dana.

Incident u kojem je ovaj krilni nogometaš iz Reala bio izložen vrijeđanju izazvao je globalni bijes, a posebno u Brazilu. Političari, uključujući predsjednika Luiza Inacia Lulu da Silvu, pružili su podršku igraču dok su istovremeno kritizirali španjolske vlasti zbog dopuštanja takvog rasističkog ponašanja.

Nakon izricanja kazne, postaje očito da se situacija mijenja i da su Španjolci usvojili novi pristup prema rasistima.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!