NaslovnicaVijestiŠpanjolci tvrde da je Hakimi pobjedu nad Španjolskom proslavio plesom u znak...

Španjolci tvrde da je Hakimi pobjedu nad Španjolskom proslavio plesom u znak podrške Sergiju Ramosu

Španjolski mediji tvrde da je Marokanac Achraf Hakimi proslavom pogotka nakon pobjedničkog penala protiv Španjolske dao podršku klupskom suigraču Sergiu Ramosu kojeg izbornik Crvene furije Luis Enrique nije pozvao na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Hakimi je pogodio odlučujući udarac za svoju momčad, a to je učinio na sjajan način te izveo popularnu “panenku” i poslao loptu po sredini gola. Nakon što je shvatio da je lopta ušla u gol i da je njegova momčad prošla u četvrtfinale, Hakimi je to proslavio zanimljivim plesom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nije dugo trebalo da španjolski mediji to povežu s identičnim slavljem koje je imao sa Sergijom Ramosom u PSG-u te da je na taj način bodrio suigrača.

Enrique se nakon poraza od Maroka našao pod velikim pritiskom javnosti i pitanje je hoće li ubuduće biti izbornik Španjolske, a nakon utakmice je rekao da će se o njegovoj sudbini odlučiti sljedeći tjedan te da je svjestan odgovornosti koju snosi za ovaj neuspjeh.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!