NaslovnicaVijestiŠpanjolska dominacija se nastavlja - Madriđani su kraljevi Europe!

Španjolska dominacija se nastavlja – Madriđani su kraljevi Europe!

Od 2000. godine do danas španjolski su klubovi u osvojili 9 Ligi prvaka i 9 Europa ligi (nekad Kup UEFA) i još Real Madrid igra finale Lige prvaka protiv Liverpoola za 10 dana u Kijevu. Između ostalog, reprezentacije Španjolske bila je prvak Europe dva puta i prvak svijeta 2010. godine.

Početak 21. stoljeća za Španjolce su obilježili Galacticosi i sjajna Valencia.
2000. – Real Madrid prvak – Liga prvaka
2002. – Real Madrid prvak – Liga prvaka
2004. – Valencia prvak – Kup UEFA
2006. – Barcelona prvak – Liga prvaka, Sevilla prvak – Kup UEFA
2007. – Sevilla prvak – Kup UEFA
2008. – Španjolska prvak – Euro
2009. – Barcelona prvak – Liga prvaka
2010. – Atletico Madrid prvak – Europa liga, Španjolska prvak svijeta
2011. – Barcelona prvak – Liga prvaka
2012. – Atletico Madrid prvak – Europa liga, Španjolska prvak Eura
2014. – Real Madrid prvak – Liga prvaka, Sevilla prvak – Europa liga
2015. – Barcelona prvak – Liga prvaka, Sevilla prvak – Europa liga
2016. – Real Madrid prvak – Liga prvaka, Sevilla prvak – Europa liga
2017. – Real Madrid prvak – Liga prvaka
2018. – Atletico Madrid – prvak Europa liga, Real Madrid još igra finale Lige prvaka

[su_bet_builder]

Nevjerojatno zvuči podatak da od početka sezone 2013/14 samo je Manchester United bio ne-španjolski klub koji je osvojio veliki klupski europski trofej. Bilo je to prošle sezone kada je United osvojio Europa ligu u finalu protiv Ajaxa.

Jednako impresivno zvuči i činjenica da je glavni grad Španjolske – Madrid imao čak 4 puta prvaka Europe u zadnje 4 sezone, a Real Madrid još trebao odigrati finale Lige prvaka za 10 dana. Naime, ‘kraljevski klub’ osvojio je Ligu prvaka 2014. godine, ali i zadnje dvije sezone, a Atletico Madrid danas je osvojio Europa ligu. Također, impresivno je i to da su Atletico i Real dva puta igrali finale najelitnijeg klupskog natjecanja (2014. i 2016.).

[su_live_koeficijenti_v2]

Ne treba zaboraviti spomenuti niti Sevillu koja je uzela tri uzastopne titule Europa lige. Real Madrid mogao bi za 10 dana ponoviti njihov uspjeh u Ligi prvaka, a treba spomenuti i moćnu Barcelonu koja je pod vodstvom Guardiole plašila svakog protivnika u Europi, a u tri sezone uzeli su dvije titule Lige prvaka (2009. i 2011.).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!