NaslovnicaVijestiŠpanjolska Marca otkriva kada su počele nesuglasice Zidanea i Balea

Španjolska Marca otkriva kada su počele nesuglasice Zidanea i Balea

Velški nogometaš Gareth Bale u ovom prijelaznom roku pojačao je ekipu Tottenhama, nakon što je napustio ekipu Real Madrida gdje već duže vrijeme nije bio u prvom planu, ponajviše zbog neslaganja sa trenerom Kraljevskog kluba, Zinedinom Zidaneom.

Spursi su Realu uplatili odštetu od svega 13 milijuna eura za jednogodišnju posudbu, a ako sve bude u najboljem redu posudba bi se mogla produžiti na dvije godine, odnosno sve dok je Bale ugovorom vezan za Real Madrid. Velški nogometaš je u 251 utakmici za kraljevski klub postigao 105 golova i uz to dodao 68 asistencija. Sa Realom je osvojio tri uzastopne Lige prvaka, ali rastanak sa španjolskim gigantom i nije tako lijep.

Zadnje dvije sezone gledali smo pravu sapunicu oko Balea koji je već prije nego vrijeme izgubio motivaciju i nije imao nikakvog problema sjediti na klupi. Na kraju prošle sezone trebao je završiti u kineskoj ligi, ali na kraju ipak nije došlo do transfera.

Kako piše španjolski list Marca, trenutak kada je odnos Balea i Zidanea krenuo u krivom smjeru je onaj u Kijevu, 26. svibnja 2018. godine kada je Zidane stavio Isca u prvu postavu u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola, dok je Velšanin počeo sa klupe.

Bale mu to nikada nije oprostio, piše Marca, a u igru je ušao u 61. minutu i riješio utakmicu sa dva prelijepa gola.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!