Naslovnica Vijesti Španjolska reprezntacija promijenila grb pa postala predmet ismijavanja u svijetu!

Španjolska reprezntacija promijenila grb pa postala predmet ismijavanja u svijetu!

Španjolski nogometni savez je jedan od najpoznatijih na svijetu, a svoju zlatnu eru su imali od 2008. godine pa sve do 2012., nakon što su u tom periodu osvojili dva Europska prvenstva i jedno Svjetsko.

Španjolski grb je dizajniran prije više od 30 godina i inspiracija su im bile djela slikara Joana Mira, koji je bio prepoznatljiv u svijetu nogometa i pod njim je tzv. Furija pokorila Europu i cijeli svijet prije desetak godina.

No, navijači su ostali zaprepašteni nakon što ga je zamijenio grb sa običnim slovima RFEF koji su raspoređeni u dva reda.

Ovaj grb je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama širom svijeta. Većini navijača iz Španjolske izgleda kao logo neke kompanije, a mediji otkrivaju kako se ovaj grb može napraviti na Canvi za nešto manje od sat vremena.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!