NaslovnicaVijestiŠpanjolski as: Argentina predvođena Messijem pustila Saudijsku Arabiju

Španjolski as: Argentina predvođena Messijem pustila Saudijsku Arabiju

Nevjerojatne optužbe stižu iz Španjolske nakon jučerašnje šokantne pobjede Saudijske Arabije nad Argentinom od 2-1, jer tamošnji As tvrdi da su Gaučosi pustili svoje suparnike da ostvare pobjedu.

“Šokantna pobjeda tjera nas da se zapitamo ne samo kako je Argentina izgubila od druge najjeftinije momčadi na Svjetskom prvenstvu (nakon Katara), nego i kako su Saudijci prekinuli niz od 36 utakmica bez poraza za Argentinu (niz od tri i pol godine).

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

A povrh svega, čini se da je Messi promotor Saudijske Arabije”, stoji u šokantnom članku Asa koji također tvrdi da je Messi nedavno potpisao višemilijunski ugovor s vladom Saudijske Arabije.

“Vjerojatno najbolji i najpoznatiji nogometaš na planeti potpisao je u svibnju ugovor o promociji Saudijske Arabije. U ugovoru se konkretno govori o državnom ulaganju u turizam, no ne može se ne primijetiti da Saudijska Arabija želi Svjetsko prvenstvo 2030. godine”, stoji u tekstu.

“Marketinški ugovor u kojem dobiva nevjerojatnu količinu novca za promociju zemlje smatra se pranjem imidža zemlje, prikrivanjem kršenja ljudskih prava, uključujući ubojstvo novinara Khashoggija, kršenje prava žena, LGBT prava i prava svih onih koji su protiv prvog čovjeka države Mohammeda bin Salmana”, dodaju Španjolci.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!