NaslovnicaVijestiŠpanjolski mediji ekskluzivno objavili Mbappeov novi klub!

Španjolski mediji ekskluzivno objavili Mbappeov novi klub!

Španjolski list El Chiringuito je objavio ekskluzivnu informaciju da Kylian Mbappe stiže na Santiago Bernabeu.

Ugovor 23-godišnjeg Mbappea sa PSG-om završava na kraju sezone, a od 1. siječnja 2022. godine Francuz ima pravo pregovarati sa inozemnim zainteresiranim klubovima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

El Chiringuito navodi kako je Real Madrid iskoristio situaciju i ekspresno završio posao sa Mbappeom.

Već dugo žele dovesti Mbappe, nakon što su prošlog ljeta nudili 200 milijuna eura PSG-u, ponuda koju su Francuzi odmah odbili. Sada se francuski klub doveo u položaj da ne mogu ništa zaraditi od Mbappeovog transfera.

Jedan od najboljih mladih igrača na svijetu, Kylian Mbappe je u PSG stigao 2017. godine iz Monaca za 35 milijuna eura na jednogodišnju posudbu, a onda su ga otkupili sljedeće sezone za 145 milijuna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!