NaslovnicaVijestiŠpanjolski mediji javljaju. Modrić se vraća u Englesku i to besplatno!

Španjolski mediji javljaju. Modrić se vraća u Englesku i to besplatno!

Luka Modrić ima ugovor sa Real Madridom do kraja ove sezone, a sada španjolski mediji navode da bi mogao napustiti klub u besplatnom transferu.

Navodi se kako bi se Modrić mogao vratiti u Premier ligu, odnosno otići u Manchester City. Navodno je spreman odbiti ponudu Newcastlea i prije odlaska u MLS odigrati još jednu sezonu na najvišem nivou. Nakon toga bi kao i Frank Lampard otišao u New York City.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Manchester City nije jedini klub koji želi dovesti hrvatskog reprezentativca u ovom trenutku. Tome se nadaju i Crveni đavoli, koji žele pojačati svoj vezni red.

Ako Real Madrid uskoro ne produži ugovor Luke Modrića, on će u siječnju imati pravo da pregovara sa drugim klubovima.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja napušta klub nekoliko dana nakon titule!

0
Brazilski golman Ederson Moraes, ključni igrač Manchester Cityja, razmatra napuštanje kluba nakon četvrte uzastopne titule prvaka Engleske. Nakon što je došao u City 2017....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!