NaslovnicaVijestiŠpanjolski mediji objavili: Prekida se La Liga

Španjolski mediji objavili: Prekida se La Liga

Prema izvješću Cadena Cope, Španjolski suci mogli bi stupiti u štrajk, što bi dovelo do prekida La Lige. Odluka o ovome trebala bi biti donesena danas, a suci su spremni na ovaj radikalan potez zbog verbalnih i fizičkih napada koje trpe u posljednje vrijeme.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon utakmice U-19 momčadi Polillasa i Calavere, sudac Antonio Pozo bio je fizički napadnut, srušen na tlo i udaran dok je ležao. Prema izvješćima, u napadu je sudjelovao otac jednog igrača. Španjolski nogometni savez osudio je ovaj napad i pozvao na akciju koja bi promijenila javni diskurs o sucima, budući da on može pridonijeti nasilju.

Direktor Valencije Javier Solis nastavio je negativan trend samo dan nakon poraza njegove momčadi od Seville. Nakon utakmice, Solis je izrazio svoje nezadovoljstvo suđenjem, opisujući ga kao “sramotno”, “pljačku u slow motionu” i “sramotu pisanu velikim slovima”. Budući da Solis nije prvi put kritizirao suđenje, vjerojatno će dobiti kaznu zbog svojih izjava.

Suđenje u Španjolskoj izazvalo je negativne reakcije u javnosti, a suci tvrde da se protiv njih vodi kampanja koja je dovela do prijetnje štrajkom. Odluka o štrajku će biti donesena danas, a nakon toga će se raspraviti hoće li La Liga biti privremeno prekinuta dok se ne pronađe rješenje za nastavak natjecanja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!