NaslovnicaVijestiŠpanjolski mediji otkrili: Evo koliko novca Barca duguje Messiju!

Španjolski mediji otkrili: Evo koliko novca Barca duguje Messiju!

Kao što svi vjerojatno već znate, Messi je napravio šokantan prelazak u PSG nakon što mu je istekao ugovor sa Barcelonom koja nije bila u mogućnosti da ga produži zbog pravila La Lige. Međutim, čak i nakon što je otišao, Barca mu je ostala dužna ogroman novac, čak 39 milijuna eura.

Slična situacija kao i ona koju je imao i Neymar kada je prešao u PSG 2017. godine. Naime, Brazilac je nedugo prije svog odlaska u Pariz potpisao novi ugovor sa Barcelonom, gdje je imao i klauzulu na lojalnost. Cijeli taj slučaj je završio na sudu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prethodni ugovor Messija u Barceloni koji je bio na pet godina, bio je težak čak 550 milijuna eura, a za lojalnost je trebao dobiti oko 144 milijuna. Argentinac je prvi iznos zbog lojalnosti već dobio ranije 2020. godine, kada mu je uplaćeno 66 milijuna eura, a preostalih 78 milijuna je trebao dobiti do kraja svog ugovora sa Kataloncima.

Prema pisanju nekih medija u Španjolskoj, Barca mu je prošle godine isplatila 39 milijuna eura, ali je trebalo još toliko. Zbog svojih finansijskih problema nije stigla ispuniti tu obavezu, tako da je Messi otišao u PSG, a da nije dobio svoj novac od Barce.

U PSG-u potpisuje ugovor do 2023. godine, uz mogućnost produljenja na godinu dana. Po sezoni bi trebao zarađivati oko 35 milijuna eura, ovisno o bonusima.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!