NaslovnicaVijestiŠpanjolski mediji: Poznata Xavijeva glavna meta. Oko njega će graditi Barcelonu!

Španjolski mediji: Poznata Xavijeva glavna meta. Oko njega će graditi Barcelonu!

Xavi Hernandez se vratio u Barcelonu nakon šest godina. Kada je završio igračku karijeru postao je trener i sada će voditi svoju Barcelonu.

Klub je trenutno u velikoj krizi sa rezultatima, te je pred Xavijem velika zadaća.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada katalonski mediji navode kako je Xavijeva najveća želja Dani Olmo iz Leipziga. Legendarni Xavi je siguran da bi on bio veliko pojačanje, te je rekao upravi kluba da će Španjolac biti prioritet.

23-godišnji Dani Olmo trenutno vrijedi 50 milijuna eura, a u Barceloni je igrao od 2007. do 2014. godine u mlađim ekipama. Karijeru je započeo u Dinamo Zagrebu, gdje je igrao sve do 2020. godine, kada je na zimu prešao u Leipzig.

Olmo trenutno ima 16 nastupa za reprezentaciju Španolske u kojima je postigao tri gola.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!