NaslovnicaVijestiŠpanjolski mediji tvrde da je Kovačić dogovorio transfer u Premier League!

Španjolski mediji tvrde da je Kovačić dogovorio transfer u Premier League!

Španjolski mediji tvrde da je Real Madrid postigao usmeni dogovor sa Liverpoolom oko transfera Matea Kovačića te da ćemo istoga gledati u Kloppovoj momčadi sljedeće sezone.

Kovačić

Prema svemu sudeći Liverpool neće moći spriječiti transfer Coutinha u Barcelonu. Želja Coutinha je prevelika kao i ponuđeni iznos te se momčad Jurgena Kloppa polako priprema za budućnost bez ovog fantastičnog igrača. Više pitanje nije hoće li se ovaj transfe realizirati, već kada.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Naime, Barcelona će učiniti sve ne bi li dovela brazilskog reprezentativca već u zimskom prijealznom roku međutim isto nije u interesu Liverpoola koji će teško u zimskom prijalznom roku naći adekvatnu zamjenu za igrača ovog kalibra, a igranje ostatka sezone bez Coutinha definitivno bi značilo znatno slabiji Liverpool.

Nije tajna da je Klopp veliki obožavatelj Matea Kovačića koji bi bio adektvatna zamjena za Coutinha i jasno je da je Kovačić u užem izboru igrača koje Liverpool razmatra dovesti. Prošle sezone Mateo Kovačić nastupio je u početnom sastvu Real Madrida u La Ligi svega 19 puta.

Real Madrid doveo je Kovačića iz Intera za 29.000.000€ u 2015. godini i jasno je da će, nakon prodaje Coutinha, Liverpool morati odriješiti kesu i ponuditi znatno veći iznos za hrvatskog reprezentativca.

[su_bonus]

Ostaje za vidjeti hoće li se i kada realizirati transfer Coutinha u Barcelonu koja grčevito traži igrača koji bi nadomjestio Neymara, te hoće li Kovačić doći u Liverpool kao zamjena za Coutinha.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!