NaslovnicaVijestiŠpanjolski mediji tvrde: Igrač kojeg Real cijeni 500 milijuna, želi napustiti klub!

Španjolski mediji tvrde: Igrač kojeg Real cijeni 500 milijuna, želi napustiti klub!

Španjolski mediji tvrde da Raphael Varane želi otići iz Real Madrida na kraju sezone. Bio bi to zaista ogroman udarac za madridsku momčad, jer je Francuz bio jedan od ključnih igrača, a nakon odlaska Sergija Ramosa bi mogao postati i vođa obrane.

Španjolski mediji tvrde

Raphaelu Varaneu istječe ugovor 2022. godine i ne planira ga produžiti. Međutim, nije ovo prvi put da Varane želi otići iz Real Madrida.

Francuz je planirao odlazak i 2019. godine, ali ga je povratak Zidanea natjerao da još jednom razmisli o tome.

Sada mu situacija sa ugovor omogućuje da pregovara povoljniju situaciju sa Realom oko odlaska, jer bi sljedeće godine mogao napustiti klub u besplatnom transferu.

Real Madrid je zaista u teškoj situaciji, jer 27-godišnjem Varaneu novac nije problem, nego želi nove izazove.

Izgleda da se nakon deset godina u Real Madridu želi okušati u engleksoj ligi. Tamo ga je Manchester United želio dovesti prije dvije godine, međutim, Madriđani ga nisu željeli prodati ni za 100 milijuna eura.

“Varane vrijedi 500 milijuna”, u to vrijeme je izjavio Real. Kako stvari stoje, sada će morati prihvatiti čak i puno manje od 100 milijuna.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!