NaslovnicaVijestiŠpanjolski veznjak nezadovoljan u Realu. Napušta klub na kraju sezone!

Španjolski veznjak nezadovoljan u Realu. Napušta klub na kraju sezone!

Dani Ceballos, španjolski veznjak koji je 2017. godine došao u redove madridskog Reala iz Betisa za 16.5 milijuna eura, mogao bi napustiti klub u sljedećem prijelaznom roku. Prema informacijama iz španjolskog Releva, Ceballos je ove sezone ostao u drugom planu.

“Ceballos je jako frustriran minutažom. Njegovi agenti razmišljaju o drugim klubovima. S druge strane, Real ga ne želi prodati i jedino sjajna ponuda može promijeniti mišljenje kluba”, objavio je španjolski Relevo o 27-godišnjem nogometašu.

Ove sezone, Ceballos je proveo samo 503 minute na terenu za Real Madrid. Bitne utakmice poput onih protiv Leipziga i Manchester Cityja u Ligi prvaka, kao i posljednji El Clasico, gledao je s klupe. Ukupno je za Real odigrao 141 utakmicu, postigao sedam golova i upisao 13 asistencija.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!