NaslovnicaVijestiSpektakl na Wembleyju: Evo gdje gledati finale Lige prvaka između Borussije i...

Spektakl na Wembleyju: Evo gdje gledati finale Lige prvaka između Borussije i Reala

Večeras u 21 sat na stadionu Wembley u Londonu, Real Madrid i Borussia Dortmund igraju finale Lige prvaka. U borbi za europski naslov su autsajder i jedan od favorita, te najtrofejniji klub u povijesti natjecanja, koji je osvojio ukupno 14 titula.

Malo tko je vjerovao da će Borussia Dortmund stići do finala Lige prvaka i boriti se za svoj drugi trofej. S druge strane, trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, već ima dva takva trofeja, dok su zvijezde tima Toni Kroos i Luka Modrić osvojili po pet europskih naslova.

Luka Modrić, hrvatski maestro, večeras može dostići legendarni rekord Paca Genta, koji je šest puta bio prvak Europe s Realom Madridom. Istovremeno, njemački velikan Toni Kroos igra svoj posljednji meč za Real. On je već okusio pobjedu nad Borussijom na Wembleyju, kada je s Bayernom osvojio Ligu prvaka 2013. godine.

TIP DANA – Finale Lige prvaka: Dortmund vs Real Madrid

Navijačima Borussije još je uvijek svjež sjećanje na bolni poraz i Robbenov gol u zadnjim minutama finala. Mats Hummels i Marco Reus jedini su preostali igrači iz Kloppove ere, a Reus, kao klupski simbol, večeras igra svoj posljednji meč za Borussiju.

Borussia Dortmund je osigurala mjesto u finalu nakon što je osvojila skupinu s PSG-om, Milanom i Newcastleom, te je u nokaut-fazi izbacila PSV, Atletico i PSG. Real Madrid je dominirao u svojoj skupini ispred Napolija, Brage i Union Berlina, te je u eliminacijama savladao Leipzig, Manchester City i Bayern.

Utakmicu možete pratiti uživo na HRT 2 i Arena Sport 1.

Mogući sastavi

DORTMUND: Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Can, Sabitzer – Adeyemi, Brandt, Sancho – Füllkrug. 

REAL MADRID: Courtois – Carvajal, Nacho, Rudiger, Mendy – Valverde, Camavinga, Kroos – Bellingham – Rodrygo, Vinicius.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!