NaslovnicaVijestiSPEKTAKL UŽIVO: Evo gdje možete gledati Dinamo Zagreb večeras!

SPEKTAKL UŽIVO: Evo gdje možete gledati Dinamo Zagreb večeras!

Spektakl uživo nas očekuje na stadionu da Luz na kojem ima 64.642 mjesta i na kojem nas očekuje utakmica između Benfice i Dinamo Zagreba. Utakmica koja se igra na stadionu Svjetlosti sa početkom u 21 sat se igra u osmini finala Europske lige.

SPEKTAKL UŽIVO

Po šesti put u povijesti, Dinamo Zagreb će imati priliku da se plasira u četvrtfinale europskog natjecanja.

Utakmica Benfice i Dinamo Zagreba počinje u 21 sat po našem vremenu, a na balkanskim televizijama ćete moći pratiti utakmicu uživo, točnije na Areni Sport 1.

U Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji ako imate kanal Arena Sport 1, imat ćete mogućnost praćenja Dinamo Zagreba, dok u Sloveniji utakmicu će prenositi TV Slovenija 2.

Ako se nalazite u Austriji i Njemačkoj, ovu utakmicu možete pratiti na kanalu DAZN, dok u čak Mađarskoj možete pratiti utakmicu na Digi Sportu 3, a u Italiji na Sky Calcio 7.

Zaista, Dinamo Zagreb će moći pratiti i navijati navijači iz skoro cijele Europe, što je zaista fenomenalna vijest.

Sve ostale utakmice koje želite pratiti mimo europskih natjecanja, možete isto uraditi i na bet365 kladionici koja ima live stream spreman za većinu domaćih liga u visokoj rezoluciji, ali uz to morate imati neka sredstva na računu ili uplaćen listić što je dobra stvar ako ste ljubitelji klađenja.

Igrači Dinama će nadamo se znati da obraduju sve ove navijače koji budu pratili utakmicu večeras u 21 sat. Sretno Dinamo!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!