NaslovnicaVijestiŠpekulacija ali insajderska informacija? Premier liga se neće nastaviti, uskoro i zvanična...

Špekulacija ali insajderska informacija? Premier liga se neće nastaviti, uskoro i zvanična potvrda

Čovjek, koji ima podatke izravno iz engleskog premierligaškog kluba i koji obavlja važnu menadžersku ulogu u klubu u Serie A, predviđa da se nogomet ove sezone u Engleskoj više neće igrati.

oglasio se i Klopp

Direktor Udinesea Peirpaolo Marino bez ustručavanja  je objavio za Sportitaliju da će uskoro stići najava o završetku sezone iz engleske Premier lige. Marino očito ima insajderske informacije s Otoka, gdje u Premier ligi igra Watford, slično kao i Udinese u Serie A koji je u vlasništvu obitelji Pozzo.

ZVANIČNO: Poznati datumi mogućeg početka takmičenja u Serie A!

“Bez obzira na smjernice koje dolaze iz UEFA-e, Belgijanci su već završili sezonu. Također će uskoro najaviti sličan rasplet i u Engleskoj. Situacija postaje vrlo ozbiljna. Nadam se da ćemo uskoro uživati u nogometu. Bez obzira koliko vremena će ovo trajati, moramo izaći iz ove opasne zone. Također sam zabrinut za budućnost, ne samo ove sezone, nego i narednih godina. Čeka nas težak period”, rekao je Marino, ali nije ponudio materijalne dokaze za svoju najavu.

Da li je riječ o nagađanju ili zaista insajderskoj informaciji, ostaje nam da vidimo. Ipak, ako pogledamo stvari sa neutralne točke gledišta, najviše šansi za ovakav rasplet sezone upravo i ima Premier liga s obzirom na prednost koju ima Liverpool ispred svojih pratitelja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!