NaslovnicaVijestiSponzori okreću leđa Neymaru zbog istrage za silovanje!

Sponzori okreću leđa Neymaru zbog istrage za silovanje!

Zbog istrage koja je pokrenuta protiv njega, sponzori okreću leđa Neymaru – konkretno, Mastercard je otkazao reklamnu kampanju za brazilskim nogometašem, koji se suočava sa optužbom za silovanje.

Mastercard je otkazao reklamnu kampanju sa Neymarom, pošto ga je jedna žena optužila da ju je silovao u hotelu u Parizu, objavio je brazilski list “O estado de Sao Paulo”.

Mastercard je u saopštenju naveo da suspenduje saradnju sa Neymarom dok se situacija ne raščisti, prenosi agencija Reuters. Neymar odbija optužbe za silovanje i tvrdi da žena pokušava da od njega iznudi novac.

U policijskom izviješću u koji je Reutters imao uvid navodi se da je žena optužila Neymara (27) da ju je silovao u pariskom hotelu prošlog mjeseca. Policija u Sao Paulu istražuje optužbe.

Nakon medijskih izvještaja Neymar je objavio dug video na Instagramu, u kojem je odbacio optužbe, tvrdio je da je žrtva iznude i podijelio je poruke koje je razmijenio sa navodnom žrtvom, uključujući eksplicitne fotografije koje je dobio.

U četvrtak su španjolski mediji objavili i video-snimak iz hotelske sobe, tokom kojeg se vidi fizički sukob Neymara i pomenute djevojke. Snimak je napravila sama djevojka dan nakon navodnog napada na nju, sa namerom da “pokaže kako Neymar može da bude agresivan”.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!