NaslovnicaVijestiSportski direktor Barcelone? Ne, hvala! Legenda kluba odbila ponudu predsjednika Barcelone!

Sportski direktor Barcelone? Ne, hvala! Legenda kluba odbila ponudu predsjednika Barcelone!

U vrijeme kada raste pritisak na upravu Barcelone, predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu došao je na ideju o novom sportskom direktoru. To bi bio dobar PR potez, ali klupska ikona je odbila ponudu.

Dugogodišnji branič i kasnije kapetan Barcelone Carles Puyol jedan je od najupečatljivijih nogometaša katalonskog kluba u novijoj povijesti. Puyol je idol navijača Barcelone, pa bi njegov povratak na bilo koju od važnih funkcija u klubu najvjerojatnije prihvaćen sa oduševljenjem. Ideju je započeo i predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu, koji je dobija sve veće kritike od javnosti.

Afera na vidiku: Messi dobio glasove koji uopšte nisu bili namijenjeni njemu

Bartomeu je tako ponudio mjesto sportskog direktora Puyolu, koji se posljednjih godina, između ostalog, bavio transferima igrača. Međutim, Puyol nije prihvatio tu funkciju.

“Posljednjih tjedana su se pojavile glasine o mom povratku u klub na poziciju sportskog direktora. Osjećam se dužnim nakon pažljivog razmatranja obavijestiti Barcelonu da neću prihvatiti ponudu. Odluka nije bila lagana, jer sam uvijek govorio da se bez razmišljanja želim vratiti u klub, ali sudjelujem u projektima zbog kojih se ne mogu u potpunosti predati klubu. Zahvaljujem se klubu na ukazanom povjerenju “, objavio je Puyol.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!