NaslovnicaVijestiSportski direktor Intera potvrdio: Još uvijek nismo dobili zvaničnu ponudu od Barcelone!

Sportski direktor Intera potvrdio: Još uvijek nismo dobili zvaničnu ponudu od Barcelone!

Nakon samo jedne sezone u Interu, već su se pojavile zanimljive glasine da bi argentinski napadač mogao naputiti Milano i preseliti se u Barcelonu.

Javier Zanetti potvrdio da je Inter doveo

Sportski direktor Intera iz Milana, Javier Zanetti, negirao je medijska izvješća u kojima se tvrdi da bi Barcelona i Inter mogli napraviti transfer napadača. Ne radi se o Mauro Icardiju, nego o njegovom sunarodnjaku i partneru iz vrha napada, Lautaru Martinezu, koji je proljetni dio sezone bio ponajbolji igrač Intera te je vodio glavnu riječ u napadu kluba.

Martinez je u očima Barcelone jedna od rezervnih opcija ukoliko bi se izjalovio transfer Antoine Griezmanna, koji još uvijek nije prešao iz Atletica i trenutno nema konkretnih naznaka da će do transfer uopće doći.

“Za Lautara Martineza iz Barcelone nismo primili još nikakvu zvaničnu ponudu. On je važan igrač za nas, nadam se da će dugo ostati s nama. Zadovoljni smo njegovom prvom sezonom kod nas. Impresioniralo nas je da dvadesetdvogodišnjak u prvoj sezoni može igrati na takvoj razini”, rekao je Zanetti.

Inter je kupio Martineza iz argentinskog Racinga a platili su ga nešto manje od 23 milijuna eura. Cijena koja se trenutno spominje u slučaju njegovo transfera u Barcu je 100 miliona eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!