NaslovnicaVijestiSportski direktor: Povratak Ibrahimovića u klub? Nikad ne recite nikad!

Sportski direktor: Povratak Ibrahimovića u klub? Nikad ne recite nikad!

Sportski direktor AC Milana Massimiliano Mirabelli odbio je isključiti opciju povratka Zlatana Ibrahimovića u klub u skorijoj budućnosti.

Sportski direktor potvrdio da bi se Ibrahimović mogao vratiti

Legendarni napadač, koji se trenutno oporavlja od operacije koljena, proveo je dvije godine na San Siru u periodu između 2010. i 2012. godine, te je bio ključni dio tima koji je osvojio Scudetto u sezoni 2010/11.

35-godišnjak je trenutno slobodan igrač nakon što mu je ovog ljeta istekao ugovor sa Manchester Unitedom, a u akciju bi se trebao vratiti početkom sljedeće godine. Njegova nova destinacija još uvijek nije poznata, a nagovijestio je da bi mogao potpisati i novi ugovor sa ‘Crvenim vragovima’.

Međutim, sportski direktor njegovog bivšeg kluba je odbio isključiti opciju povratka Šveđanina u Italiju.

“Ibrahimović? U životu nikad ne recite nikad. Možda bi se naš stari poznanik mogao vratiti”, rekao je Mirabelli za talijanske medije.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Ne želim nagovoriti Ibru da se vrati, to nije slučaj. Čvrsto smo nogama na zemlji. Procijenit ćemo što moramo učiniti do sredine ovog mjeseca.”

Milan je ovog ljeta napravio sjajan posao. Rossoneri su potrošili oko 190 miliona eura na pojačanja, a u klub su stigle zvijezde kao što su Leonardo Bonucci, Mateo Musacchio, Franck Kessie i Andre Silva.

Ibrahimović je prošle sezone bio najbolji strijelac Manchester Uniteda. Postigao je ukupno 28 golova u 46 nastupa u svim takmičenjima.

[su_no1forfootball]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!