NaslovnicaVijestiSportski direktor PSG-a oštro odgovorio Perezu pa onda i Barceloni

Sportski direktor PSG-a oštro odgovorio Perezu pa onda i Barceloni

Početkom ovog mjeseca Cristiano Ronaldo došao je u Pariz kako bi podigao svoju petu ‘Zlatnu loptu’. Svečanu ceremoniju dodjele Ballon d’Ora pratili su Ronaldov trener Zinedine Zidane te predsjednik kluba Florentino Perez koji je nakon ceremonije otvoreno pozvao Neymara da se pridruži Real Madridu jer je to klub gdje će najlakše osvojiti ‘Ballon d’Or’.

Sportski direktor PSG-a

Sportski direktor PSG-a nije bio previše oduševljen činjenicom da prvak Europe želi njihovo novo pojačanje, ujedno i najskupljeg igrača u povijesti nogometa – Neymara Juniora. Antero Henrique prokomentirao je Perezovu izjavu riječima: “Pričati o nekom drugom nogometašu na dodjeli pete ‘Zlatne lopte’ vašem igraču nije baš posebno lijepa gesta prema Cristianu.”

Naravno, novinari su sportskog direktora PSG-a upitali više o Neymarovom transferu kojeg prate mnoge kontroverze, na što je Antero Henriquez odgovorio:

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Mi znamo što su naša prava, ali i koja su ograničenja od strane UEFA-e. Ovo ljeto napravili smo dva nevjerojatna transfera. Neymar Junior i Kylian Mbappe pristali su doći u Pariz i pridruže se našem projektu. Bila je to jedinstvena prilika, imati mogućnost dovesti takva dva igrača i što smo drugo trebali napraviti?”

“Mnogi su nas napadali zbog tog transfera. Primjerice predsjednik LaLige kritizirao je Neymarov transfer, no recite mi – kako je Barcelona kupila Neymara 2013. godine? Koliko su zapravo platili Neymara?”

“Mi u PSG-u smo sve odradili potpuno legalno!”

Osmina finala LP – Real Madrid vs PSG

Antero Henrique nije skrivao emocije kada je upitan u vezi ždrijeb osmine finala Lige prvaka gdje je klub iz Pariza izvukao momčad koja je osvojila zadnje dvije titule Lige prvaka. Kupiti dva igrača za 400 milijuna, a onda u osmini finala izvući Real Madrid? Ako klub iz Pariza ispadne smatrat će se to velikim neuspjehom, a s druge strane nije baš da su favoriti.

[su_bonus]

“Ždrijeb nas nije mazio. Jako loše, kako za nas tako i za Real Madrid.”

“Mi ćemo biti centar nogometnog svijeta na taj dan. To je za nas najbitnije. Bolja momčad će proći dalje, osim ako suci ne urade nešto drugačije kao prošle godine na utakmici Barcelona – PSG ili Real Madrid – Bayern Munchen”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!