NaslovnicaVijestiSPORTSKI DIREKTOR PSG-A POTVRDIO: Rabiot seli na tribine do kraja sezone, a...

SPORTSKI DIREKTOR PSG-A POTVRDIO: Rabiot seli na tribine do kraja sezone, a evo i zbog čega!

Paris Saint-Germain trenutno ima jednog od najtalentiranijih mladih veznjaka na svijetu, a riječ je o Adrienu Rabiotu, ali to bi se uskoro moglo promijeniti. Francuz je pomoviran u prvi tim ‘Parižana’ 2012. godine pod vodstvom bivšeg trenera Carla Ancelottija, samo dvije godine nakon što je stigao u akademiju kluba.

Adrien Rabiot napušta PSG

23-godišnjak je od tada postao jedan od ključnih veznjaka tima, te je već skupio preko 200 nastupa u dresu francuskog velikana, što nije mala stvar, s obzirom da Paris Saint-Germain redovno pojačava tim i dovodi nove zvijezde na svim pozicijama. Unatoč što je klub potrošio preko 900 miliona funti na nove igrače otkako je Rabiot debitirao, njegovo mjesto u početnih jedanaest nikad se nije dovodilo u pitanje.

Ipak, stvari bi se mogle promijeniti već sljedećeg ljeta, s obzirom da njegov ugovor ističe na kraju sezone. On već nekoliko mjeseci navodno pregovara sa čelnicima oko potpisa novog, dugogodišnjeg ugovora, ali to se po svemu sudeći neće dogoditi.

Sportski direktor PSG-a Antero Henrique jučer je u intervjuu za Yahoo Sport izjavio kako francuski reprezentativac neće igrati do kraja sezone, sve dok mu ne istekne ugovor sa klubom. Naime, rekao je: “Donešena je odluka na sastanku sa igračem. Obavijestio me je kako neće potpisati novi ugovor, te da želi napustiti klub besplatno na kraju sezone. Ovo će za njega imati vrlo jasnu posljedicu, ostat će na klupi neodređeni period.”

Zatim je dodao: “Prije nekoliko mjeseci imali smo pozitivne razgovore sa njegovim predstavnikom, koji nam je rekao kako će on ostati u klubu i potpisati novi ugovor. Također smo prihvatili i sve njegove uvjete koje nam je postavio. Željeli smo da ostane u klubu dugi niz godina. Izgleda kako nas je zavaravao nekoliko mjeseci, ovime je pokazao nepoštovanje prema klubu i navijačima.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!