NaslovnicaVijestiSPORTSKI DIREKTOR ROME PRIZNAO: Borimo se da ga zadržimo u klubu, ali...

SPORTSKI DIREKTOR ROME PRIZNAO: Borimo se da ga zadržimo u klubu, ali bezuspješno!

Sportski direktor Rome Monchi priznao je kako klub nije dao ultimatum jednoj od najvećih zvijezda Alessandru Florenziju, unatoč tome što on još uvijek ne odgovara na novi ponuđeni ugovor.

Florenzi odbija produžiti ugovor

Za 27-godišnjaka, čiji trenutni ugovor sa ‘rimskom vučicom’ ističe sljedećeg ljeta, zainteresovani su Atletico Madrid, Chelsea i Inter. Unatoč tome što mu je klub ponudio novi ugovor, on se još uvijek nije oglasio, a Monchi priznaje kako mu neće dati ultimatum.

[su_xbet_ruscro]

On je u intervjuu za talijanske medije rekao: “Pregovori još nisu napredovali. Mislim da smo mu poslali jako dobru ponudu, ali razumijem da mora razmisliti o svemu. Uvjeren sam kako će produžiti ugovor, ali nije se puno toga promijenilo u posljednjih nekoliko dana. Nikad mu nećemo dati ultimatum. Alessandro je ‘sin’ ovog kluba, ono što se dogodi, dogodit će se. Borim se svakog dana da potpiše novi ugovor i uvjeren sam da će se to dogoditi.”

On je na press konferenciji predstavio nova pojačanja Antu Čorića i Williama Biandu, a također je iskoristio priliku i potvrdio kako u klub također stiže i golman Palmeirasa Daniel Fuzato. Pored svih njih, u klub su stigli i Justin Kluivert, Davide Santon i Javier Pastore, a očekuje se i ostanak jedne od najvećih zvijezda Alissona Beckera.

[su_bet365_100bonus]

Na pitanje novinara što će se dogoditi sa brazilskim reprezentativcem, koji je jučer doživio poraz u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva protiv Belgije (1-2), Monchi je rekao: “Nismo dobili nikakve ponude za njega, tako da je teško govoriti o tome što će se dogoditi. Trenutno je otišao na odmor, a nakon toga će se pridružiti timu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!