NaslovnicaVijestiSportski događaji koje ne smijete propustiti u 2019. godini!

Sportski događaji koje ne smijete propustiti u 2019. godini!

Sportski događaji koje ne smijete propustiti u 2019. godini! Sretnu novu i uspješnu 2019. godinu vam želi Svijet Kladjenja portal. Sa novom godinom kreću nam i nova uzbuđenja u sportu. Iako nećemo gledati neko veliko nogometno natjecanje na ljeto ove godine, moći ćemo uživati u mnogim drugim sportskim događajima koji nas očekuju.

Sportski događaji

Kao prvo, naši rukometaši iz Hrvatske će učestvovati u Svjetskom prventsvu koje se održava u Njemačkoj i Danskoj. Ovo Svjetsko prvenstvo u rukometu će se igrati od 10. do 27. siječnja 2019. godine. Naša reprezentacija se nalazi u skupini B zajedno sa Španjolskom, Makedonijom, Islandom, Japanom i Behreinom. Glavni favorit za osvajanje ove skupine je Španjolska sa koeficijentom od 1.66, dok je Hrvatska drugi favorit sa koeficijentom do 2.62 za osvajanje ove skupine.

Hrvatska svoju prvu utakmicu igra 11. siječnja protiv Islanda, gdje su ogromni favoriti sa koeficijentom od 1.22 na njihovu pobjedu. Nakon toga slijede utakmice protiv Japana, koja se igra 13. siječnja, zatim Makedonije, 14., Bahreina 16. i Španjolske 17. siječnja. Očekuje nas jedno vrlo zanimljivo Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj, gdje su favoriti za osvajanje ovog natjecanja u ovom trenutku u bet365 kladionici Danci i Francuzi koji dijele mjesto favorita sa koeficijentom od 3.30.

Nakon svega toga nas u ožujku očekuju kvalifikacije za Europsko prvenstvo sa nogometnom reprezentacijom. Naša ekipa se nalazi u skupini E sa Mađarskom, Slovačkom, Velsom i Azerbejdžanom. Glavni favoriti za osvajanje ove skupine je naravno Hrvatska sa koeficijentom od 1.40.

UPLATI NA HRVATSKU!

Prva utakmica će biti nešto laganija, jer Hrvatska igra 21. ožujka protiv Azerbejdžana, da bi nakon toga 24. ožujka putovali u Mađarsku. Hrvatska će u trećem kolu zatim igrati protiv Velsa 8. lipnja i nakon te utakmice 6. rujna igraju u Slovačkoj. 9. rujna će ponovo igrati protiv Azerbejdžana, ali ovaj put u gostima. Nakon toga se ponovo igra utakmica protiv Mađarske kod kuće 10. listopada, a onda u osmom kolu gostuju u Velsu (13. listopada). I u posljednjem kolu Hrvatska će dočekati Slovačku 16. studenog. Favoriti za osvajanje Europskog prvenstva 2020. godine su Francuzi i Španjolci sa koeficijentima od 5.00 i 5.50.

Nakon mnogo godina, točnije 49. Dinamo Zagreb će igrati u svom prvom europskom proljeću ove sezone. Dinamo Zagreb će igrati protiv Viktorije Plzen u 1/16 finala Europske lige 14. veljače u Češkoj, dok će se uzvrat igrati na Maksimiru 21. veljače. U prvoj utakmici u gostima koju Dinamo Zagreb igra protiv Viktorije Plzen nisu favoriti, gdje je keoficijent na njihovu pobjedu 3.20. Glavni favorit za osvajanje ovog natjecanja ove sezone jeste Chelsea sa koeficijentom u iznosu od 5.00.

UPLATI NA DINAMO!

Da spomenemo i košarkašku stranu sporta. Naime, Hrvatska nema baš velike šanse za plasiranje na Svjetsko prvenstvo u ovom sportu. Imaju igrati dvije utakmice za kvalifikacije. U prvom susretu dočekuju Italiju 22. veljače, zatim će gostovati u Mađarskoj samo tri dana kasnije. Hrvatska se trenutno nalazi na pretposljednjoj petoj poziciji, a samo prve tri ekipe će se kvalificirati na Svjetsko prvenstvo u Kini.

Siječanj

5. siječnja – 1. veljače: Kup Azije u Emiratima (nogomet)

9. – 27. siječnja: Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj (rukomet, muškarci)

14. – 27. siječnja: Australian Open (tenis)

Veljača

3. veljače: Super Bowl (američki nogomet)

5. – 17. veljače: Svjetsko prvenstvo u Švedskoj (skijanje)

14. veljače: Viktoria Plzen -.Dinamo, prvi meč šesnaestine finala Europa lige (nogomet)

20. veljače: Skijaško nordijsko Svjetsko prvenstvo u Austriji

21. veljače: Dinamo – Viktoria Plzen, uzvrat šesnaestine finala Europa lige (nogomet)

Ožujak

10. ožujka: Početak Moto GP-a (Velika Nagrada Katara)

17. ožujka: Početak Formule 1 (Velika Nagrada Melbournea)

Travanj, svibanj

21. – 28. travnja: Svjetsko prvenstvo u Budimpešti (stolni tenis)

3. – 19. svibnja: Svjetsko prvenstvo u Bratislavi i Košicama (hokej)

18. svibnja: Finale FA kupa na Wembleyju (nogomet)

26. svibnja – 9. lipnja: Roland Garros (tenis)

29. svibnja – Finale Europa lige (Baku)

Lipanj

1. lipnja: Finale Lige prvaka na Wanda Metropolitanu u Madridu (nogomet)

7. lipnja – 7. srpnja: Svjetsko prvenstvo u Francuskoj (nogomet, žene)

15. lipnja – 13. srpnja: Afrički nogometni kup nacija (domaćin još nepoznat)

Srpanj

1. – 14- srpnja: Wimbledon (tenis)

6. – 28. srpnja: Tour de France (biciklizam)

12. – 28. srpnja: Svjetsko prvenstvo u Južnoj Koreji (plivanje)

Kolovoz

25. kolovoza – 1. rujna: Svjetsko veslačko prvenstvo u Linzu

26. kolovoza – 9. rujna: US Open (tenis)

31. kolovoza – 15. rujna: Svjetsko prvenstvo u Kini (košarka)

Rujan

20. rujna – 2. studenoga: Svjetsko prvenstvo u Japanu (ragbi)

28. rujna – 6. listopada: Svjetsko prvenstvo u Dohi (atletika)

Listopad, studeni

4. – 13. listopada: Svjetsko prvenstvo u Stuttgartu (gimnastika)

18. – 24. studenoga – Davis Cup (tenis)

17. studenoga: Završetak sezone u Moto GP-u (Velika Nagrada Valencije)

30. studenoga – 15. prosinca: Svjetsko prvenstvo u Japanu (rukomet, žene)

Prosinac

1. prosinca: Završetak Formule 1 (posljednja utrka u Abu Dhabiju)

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!