NaslovnicaVijestiSPREMA SE VELIKA RAZMJENA? Atletico Madrid nudi dva igrača u zamjenu za...

SPREMA SE VELIKA RAZMJENA? Atletico Madrid nudi dva igrača u zamjenu za Alvara Moratu!

Prema pisanju engleskih medija, Atletico Madrid je spreman ponuditi čak dvoojicu igrača u zamjenu za napadača Chelseaja Alvara Moratu, koji se od početka zimskog prelaznog roka povezuje sa odlaskom sa Stamford Bridgea.

Atletico Madrid nudi dva igrača za Moratu

Za njega je navodno interes nedavno pokazivala Barcelona, a sada je Atletico Madrid po svemu sudeći najbliži njegovom dovođenju. Trener ‘Jorgandžija’ Diego Simeone želi pojačati napad pred drugi dio sezone, a glavna meta mu je upravo Morata.

I dok ne žele dati visoku cifru koju bi ‘Plavci’ vjerovatno tražili za Španjolca, spremni su ponuditi dvije zvijezde. Naime, kako piše Goal, riječ je o Nikoli Kaliniću i Gelsonu Martinsu. Kalinić je u Madrid stigao prošlog ljeta, ali se nije baš naigrao. Odigrao je samo devet ligaških golova, te pritom postigao dva gola.

S druge strane, Gelson Martins također po svemu sudeći nije u planovima Simeonea, te bi mogao otići do kraja mjeseca. Atletico Madrid ne može dovoditi nove igrače bez da nekog proda prije toga, jer su dostigli limit za plate, koji iznosi 293 miliona eura.

Chelsea je u potrazi za novim napadačem, a navodno su blizu postizanja dogovora sa Juventusom u vezi posudbe Gonzala Higuaina do kraja sezone, uz opciju otkupa ugovora nakon isteka posudbe. Pored njega, sa dolaskom na Stamford Bridge povezivala su se brojna imena, uključujući i Calluma Wilsona iz Bournemoutha, te Edinsona Cavanija iz Paris Saint-Germaina.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!