NaslovnicaVijestiSPREMA SE VELIKA RAZMJENA? Manchester United nudi Lukakua u zamjenu za zvijezdu...

SPREMA SE VELIKA RAZMJENA? Manchester United nudi Lukakua u zamjenu za zvijezdu Juventusa!

Manchester United je u utorak doživio prvi poraz pod vodstvom Solskjaera, kada ih je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na Old Traffordu savladao Paris Saint-Germain rezultatom 2-0. ‘Crveni vragovi’ su bili bezidejni protiv Tuchelovog tima, koji je jedan od favorita za osvajanje najelitnijeg europskog klupskog takmičenja.

United nudi Lukakua za Dybalu

Ipak, svi će se složiti kako je Solskjaer napravio velike promjene otkako se vratio u klub. Predstojeći ljetni prelazni rok mogao bi biti jedan od najvažnijih za engleskog velikana u posljednjih nekoliko godina, a vidljivo je kako su im i više nego potrebna nova pojačanja.

Klub će se najvjerovatnije riješiti nekoliko igrača, a prvi koji bi se mogao naći na izlaznim vratima Old Trafforda je napadač Romelu Lukaku, samo dvije godine nakon što je stigao. Kako izvještavaju engleske novine The Mirror, čelnici kluba ga planiraju ponuditi uz novac u zamjenu za zvijezdu Juventusa Paula Dybalu. Cijena Argentinca se procjenjuje na preko 100 miliona eura, a u Unitedu ju žele znatno sniziti ponudivši belgijskog napadača.

U izvješću također piše kako ni on sam ne bi imao ništa protiv odlaska u Torino, gdje bi činio tandem u napadu sa najvećom zvijezdom Bianconera Cristianom Ronaldom. S druge strane, Dybala je dolaskom Portugalca prošlog ljeta izgubio status najvažnijeg igrača ‘Stare dame’, te navodno nije u najboljim odnosima sa trenerom Massimilanom Allegrijem.

Mirror također izvještava kako skauti Uniteda i dalje redovno prate zvijezdu Benfice Joaoa Felixa, te veznjaka Lyona Tanguya Ndombelea, kojeg mnogi nazivaju novim Paulom Pogbom. Koga god doveli, sigurno je kako ‘Crvene vragove’ očekuje vrlo uzbudljivo ljeto.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!