NaslovnicaVijestiSPREMA SE VELIKI TRANSFER: Europski velikan poslao ponudu od 60 miliona eura...

SPREMA SE VELIKI TRANSFER: Europski velikan poslao ponudu od 60 miliona eura za Matea Kovačića!

Ovaj ljetni prelazni rok ne ide baš po planu kada je u pitanju Manchester United. U klub su stigla tek tri pojačanja, od kojih će vjerovatno samo Fred imati sigurno mjesto u početnih jedanaest naredne sezone.

Manchester United poslao ponudu za Kovačića

Brazilac je na Old Trafford stigao iz Shakhtar Donetska za 60 miliona eura, te je impresionirao u svom prvom nastupu na prijateljskoj utakmici jučer protiv Real Madrida.

[su_bet365_koeficijenti]

Jose Mourinho je i sam priznao da se nada dolasku još dvojice igrača, ali i dodao kako očekuje dolazak samo jednog. Engleski mediji već neko vrijeme pišu kako su ‘Crveni vragovi’ u pregovorima sa Tottenham Hotspurom i Leicester Cityjem oko dovođenja Tobyja Alderweirelda, odnosno Harryja Maguirea.

Međutim, kako danas pišu madridske novine Marca, Manchester United je poslao ponudu od 60 miliona eura za zvijezdu Real Madrida i reprezentativca Hrvatske Matea Kovačića. 24-godišnji veznjak navodno želi što prije napustiti Santiago Bernabeu jer je nezadovoljan statusom u timu, nakon što je prošle sezone započeo tek deset utakmica u La Ligi.

[su_vegas]

Ipak, uprkos ovoj ponudi Manchester Uniteda, Marca također navodi kako Kovačić nema namjeru otići u redove engleskog velikana, a glavni razlog je način igre koji preferira Jose Mourinho. Mateo je nastupio na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje su ‘Vatreni’ poraženi u finalu protiv Francuske, a u narednih nekoliko dana će se vratiti u ‘kraljevski’ klub.

On je nedavno u intervjuu za španjolske medije izjavio: “Problem je što je mladim igračima kao što sam ja potreban kontinuitet i bez toga nikad neću moći pokazati svoj potencijal. Kada ne igram naravno da nisam sretan. Uživao sam u ove tri godine u Real Madridu, igrao sa fantastičnim suigračima i osvajao trofeje. Međutim, nisam u potpunosti sretan jer moj doprinos svemu tome nije bio najveći i to je nešto što želim promijeniti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!