NaslovnicaVijestiSPREMAN NA POVRATAK: Jose Mourinho želi u bivši klub ako mu se...

SPREMAN NA POVRATAK: Jose Mourinho želi u bivši klub ako mu se ispune dva uslova!

Prema pisanju španjolskih medija, donedavni trener Manchester Uniteda Jose Mourinho mogao bi se vratiti u svoj bivši klub Real Madrid, ali samo ukoliko se ispune dva uslova koja je postavio predsjedniku Florentinu Perezu.

Jose Mourinho želi u Real Madrid

Portugalski stručnjak je dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda prošlog mjeseca, nakon što su ‘Crveni vragovi’ razočaravajuće igrali u prvom dijelu sezone, te nisu uspjeli uhvatiti priključak za četvrtim mjestom na tabeli, koje vodi u Ligu prvaka.

I dok je novi privremeni trener Ole Gunnar Solskjaer po svemu sudeći u potpunosti preokrenuo situaciju na Old Traffordu, ostaje pitanje što će se dogoditi sa Mourinhom, koji je posljednjih nekoliko godina, pored Manchester Uniteda i Real Madrida, vodio i Chelsea u svom drugom mandatu u londonskom klubu.

Kako izvještavaju novine Mundo Deportivo, a prenosi Calciomercato, sve su veće šanse da će se vratiti u Real Madrid. Ipak, da bi se to dogodilo, klub će mu morati ispuniti dva uslova, a riječ je o velikom budžetu za pojačanja, te garancija da će na Santiago Bernabeu doći novi napadač, koji bi popunio prazninu koju je iza sebe ostavio Cristiano Ronaldo, nakon što je prošlog ljeta otišao u Juventus u transferu vrijednom 100 miliona eura.

Ovi uslovi su potpuno očekivani, s obzirom da Los Blancosi imaju mnogo problema sa postizanjem golova ove sezone, te u La Ligi već zaostaju deset bodova za vodećom Barcelonom. Tim Santiaga Solarija je postigao samo 26 golova u 18 odigranih kola do sada, dok je Barca, predvođena Lionelom Messijem i Luisom Suarezom, već na cifri od 50 golova.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!