NaslovnicaVijestiSPREMNI POSLATI PONUDU ZA ZVIJEZDU REAL MADRIDA: Ole Gunnar Solskjaer vjeruje da...

SPREMNI POSLATI PONUDU ZA ZVIJEZDU REAL MADRIDA: Ole Gunnar Solskjaer vjeruje da će 67 milijuna funti!

Manchester United navodno planira poslati ponudu od oko 67 milijuna funti za transfer veznjaka Real Madrida Toni Kroosa.

SPREMNI POSLATI PONUDU

Prema pisanju Timesa, 29-godišnjak je meta crvenih đavola, iako bi za takav transfer potrebno uključivanje Paula Pogbe.

Kroos je odavno najbolji igrač Madrida i sigurno bi mogao odraditi važan posao i u veznom redu Ole Gunnar Solskjaera.

United se borio da istinski zamijeni klupsku legendu Michaela Carricka od svog umirovljenja 2018. godine, sa Nemanjom Matićem i Fredom koji ne rade dodovljno dobar posao da impresioniraju na sredini terena.

Manchester United je također ljeti izgubio Ander Herreru od PSG-a, bez da su ga zamijenili, pa bi potpisivanje Kroosa nesumnjivo odgovaralo klubu sa Old Trafforda.

Njemački internacionalac bi također donio prijeko potrebno iskustvo u ovoj momčadi Manchester Uniteda, koju većim dijelom čine mladi igrači koji nisu mnogo toga osvojili.

Kroos je, nasuprot tome, višestruki osvajač Lige prvaka sa Realom i bivšim klubom Bayernom iz Munchena, kao i pobjednikom Svjetskog prvenstva na međunarodnoj razini.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!